Opus: innovatiivne, käepärane ja mitmekülgne müürisüsteem


Mõnikord on vaja luua midagi erilist, midagi, mis ühendab praktilisust ja esteetikat. Opus-müürisüsteem on just selline lahendus. See on nutikas ja läbimõeldud viis ehitada müüre, aedu, sambaid, treppe ja palju muud. Opus müürikivi sündis tähistamaks 50 aasta möödumist esimese masinvalmistatud betoonkivi tootmise rajamisest. See on austusavaldus betooni kui ehitusmaterjali mitmekülgsusele ja vastupidavusele. Opus ühendab endas traditsioonilise müürikivi ilu ja kaasaegse tehnoloogia, luues tugeva ja silmapaistva müüri. 

Lugege edasi, et avastada, miks Opus on teie järgmise projekti jaoks ideaalne valik.

  • Innovatiivne disain

Opus on loodud mõeldes nii funktsionaalsusele kui ka ilule. Selle kolm struktuurielementi – karkassikivid, fassaadikivid ja kattekivid – moodustavad tervikliku süsteemi, mis võimaldab teil ehitada just selliseid struktuure, nagu soovite. Viimistluskivid on süvistatudvuukidega  ja peenelt profiilse pinnaga. Saate valida kahe erineva värvi vahel, luues unikaalse ja silmapaistva tulemuse.

  • Lihtne ehitamine

Opus-müürisüsteem on mõeldud lihtsaks ja kiireks ehitamiseks.Ei ole vaja tsementsegu ega ka kõrge kvalifikatsiooniga müürseppa.  Karkassikividest saate ehitada rida-realt müüri, istutusaluse, sambat/posti või mida iganes soovite. Lisage vajalikesse kohtadesse kinnitusklamber ja viimistlege müür kattekividega. Struktuur järgib alati sama põhimõtet, nii et saate olla kindel, et tulemus on stabiilne ja vastupidav.

  • Mitmekülgsed võimalused

Opus-tooted pakuvad enneolematuid võimalusi erinevate loovate struktuuride loomiseks. Ehitage müürid, aiad, sambad, trepid või isegi väliköök või lõkkekoht – ainult kujutlusvõime seab piirid. Opus on paindlik ja kohandub teie vajadustega, olgu tegemist suure aiaga või väikese terrassiga.

Kui soovite midagi erilist ja nutikat, valige Opus-müürisüsteem. See on tõeline innovatsioon, mis muudab ehitamise lihtsaks ja nauditavaks. Laske oma loovusel lennata ja looge midagi ainulaadset!

Opus_muurin rakennusosat

 

Opus süsteemi osad:

KARKASSIKIVI

Opuse seinasüsteem on uuenduslik terviklahendus, mis sisaldab kolme osa ja kattekive. Keskseks osaks on karkassikivi, mille külge kinnitatakse fassaadikivid. Lihtne on ehitada müüri, peenart, posti, mida iganes – võimalusi on lõputult. Karkasskivi on disainitud selliselt, et ühe ja sama kiviga on lihtne teostada   erinevaid konstruktsioone: 

aiad ja tugiseinad;

lillepeenrad;

sambad,postid;

trepid ja palju muud.

Karkasskivi kaalub vaid 9,7 kg, seega on seda palju lihtsam käsitleda kui enamikku teisi müürikive. Tappühendus muudab seina teiste osade ühendamise karkasskividega lihtsaks.

 

Opus müürikivi1

FASSAADIKIVI

Pealiskivi määrab Opuse müüritise välimuse. Fassaadikivi on süvendatud vuukide ja peenprofiilse pinnastruktuuriga. Hetkel on võimalik saada fassaadikivi kahes erinevas värvitoonis: rakka ja dyyni. Tellimisel saame valmistada ka teisi värve.

NIPP: Laval on 12 erinevat kattekivi. Seina pinna saad muuta veelgi mitmekülgsemaks, kui keerad kogu fassaadikivide rida 180°.

SEINAKLAMBER

Seinaklamber on Opus seina kolmas põhielement. See on vajalik osa, et saada karkassikividest ja fassaadikividest monoliitne struktuur. Kergeid  taaskasutatud plastist valmistatud Opuse seinakinnitusi on lihtne paigaldada. Seinakinnitusega seod seina kihid kokku, liimid kihid kokku, kinnitad fassaadikivid karkassikivi külge või karkassikivid üksteise külge. 

KATTEKIVI

Seinale antakse viimane lihv kattekividega, mis ühtlasi kaitsevad seina sisestruktuuri. Sobivate kattekividega saab Opuse seina viimistleda kiiresti ja lihtsalt. Kitsam kattekivi 420x320x70 mm sobib ühepoolsetele Opuse seintele. Mõlemalt poolt kaetud Opus aiakonstruktsiooni jaoks on kasutatud laiemat kattekivi, mõõtudega 600x400x60 mm. Opuse aiapostil on oma kattekivi. Kattekivid on saadaval musta ja hallina.

Kas on plaanis suurejoonelised trepid? Kattekive saab kasutada ka treppide astmete ja terrassina. Selleks kasuta kattekive mõõtmetega 600x400x60 mm ja lõika need vajadusel sobivasse pikkusesse.

Vaata, kui lihtne on ehitada  Opus müürisüsteemiga: